top of page

ZWANGERSCHAP

kaylsfotografie--8.jpg

Grote avonturen beginnen klein.

En het is mijn missie om dit bijzonder mooie avontuur van jullie vast te leggen.

Voorafgaand aan de shoot

Nadat je een aanvraag voor een zwangerschapsshoot gedaan hebt via de website, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

We bespreken welke locatie voor jou/jullie past, we kiezen een datum en een tijdstip. Onder het kopje Locatie & Tijd vindt je informatie over mijn favoriete locaties, en de tijden waarop ik fotografeer. 

Vervolgens vraag ik je minimaal de helft van het bedrag te betalen als aanbetaling, en zet ik jullie shoot vast in mijn agenda. Uiteraard is het ook mogelijk om voorafgaan aan de shoot het hele bedrag al te betalen.

 

Wanneer de aanbetaling volbracht is, en jullie shoot vaststaat, stuur ik jullie via de mail een cliënt gids waarin nogmaals het verloop van de shoot beschreven staat. Daarnaast stuur ik jullie ook een kledingbrochure met prachtige zwangerschapsjurken in de stijl van Kayls Fotografie die gratis geleend mogen worden tijdens de shoot.

Enkele dagen voor de shoot stuur ik nog een berichtje ter herinnering. Hierin staat de locatie waar we afspreken beschreven, en vraag ik of ik nog kan helpen bij de kledingkeuzes.

Over de shoot

Tijdens een zwangerschapsshoot neem ik jou (en je partner) mee naar een aantal mooie plekken op de in overleg gekozen locatie. 

Ik maak van te voren geen plan met wat we allemaal gaan doen en welke poses jullie aan moeten nemen, we gaan gewoon plezier maken.

Tijdens onze wandeling naar de eerste plek, klets ik wat met jou/jullie. Ik zorg voor een ontspannen sfeer waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt.

Vervolgens gaat de shoot echt beginnen.

Jullie mogen hand in hand wandelen door de natuur, waarbij jullie mogen genieten van de omgeving.

Tijdens de shoot mogen jullie attributen meenemen, zoals een echo, babyslofjes, een knuffeltje, o.i.d. Ook hier maken we leuke foto's mee.

Verder wordt de focus vooral op de buik gelegd. Jullie mogen jullie handen rondom de buik leggen, er wordt gekeken naar jullie toekomstige wondertje en jullie mogen elkaar diep in de ogen kijken. 

Tijdens de shoot ben ik op zoek naar het juiste perspectief om de zwangerschap zo goed mogelijk vast te leggen. Daarnaast zorgen we voor een gezellige en ontspannen sfeer.

KaylsFotografie-7439.jpg
kaylsfotografie--3.jpg
KaylsFotografie-9350.jpg

Na de shoot

Zodra ik thuis ben ga ik jullie foto's uitzoeken. Vervolgens bewerk ik alvast een aantal foto's, deze krijgen jullie binnen 48 uur toegestuurd.

Op deze manier hoop ik jullie te laten zien dat de shoot goed verlopen is en dat jullie er leuk op staan. Dit neemt hopelijk ook jullie onzekerheden en twijfels weg.

In de 3 weken daarna ga ik aan de slag met de rest van de foto's. 

Uiterlijk 21 dagen na de shoot ontvangen jullie een galerij met foto's via PicTime.

Je leest het goed, jullie krijgen alle foto's, dit zullen er tussen de 30 en 45 zijn. 

Zo is er geen keuzestress!

Deze shoot is inclusief:

  • Goede begeleiding.

  • Een gezellig, spontaan en liefdevol moment.

  • Een uitgebreide cliënt gids met alle informatie over de shoot.

  • Gratis gebruik van een cliënt closet bestaande uit prachtige en goede kwaliteit kleding.

  • Alle goede beelden in hoge resolutie.

Investering: €239,-*

 

*Deze prijs is exclusief reiskosten van €0,25 per km.

Boek nu jouw zwangerschapsshoot!

Ik heb interesse in:
Locatie voorkeur:
Betaalwijze
KaylsFotografie-7183.jpg

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page