top of page

NEWBORN

kaylsfotografie--11.jpg

Een klein kindje erbij. Een wondertje, vol vuur.

Vult dagen met warmte. Met liefde, heel erg puur.

En het is mijn missie om deze pure liefde tussen jullie en je kleintje vast te leggen.

Voorafgaand aan de shoot

Nadat je een aanvraag voor een newbornshoot gedaan hebt via de website, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Een newbornshoot vindt plaats bij jullie thuis. We kiezen een datum en een tijdstip. Een newbornshoot plan ik graag op een lichte dag. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat een newbornshoot bij erg donker weer verplaatst zal moeten worden.

Een newbornshoot plan ik het liefst in de ochtend of begin van de middag. Op deze momenten is er de meeste kans op zacht, natuurlijk daglicht.

Vervolgens vraag ik je minimaal de helft van het bedrag te betalen als aanbetaling, en zet ik jullie shoot vast in mijn agenda. Uiteraard is het ook mogelijk om voorafgaan aan de shoot het hele bedrag al te betalen.

 

Wanneer de aanbetaling volbracht is, en jullie shoot vaststaat, stuur ik jullie via de mail een cliënt gids waarin nogmaals het verloop van de shoot beschreven staat. Daarnaast stuur ik je ook een kledingbrochure met prachtige jurken in de stijl van Kayls Fotografie die gratis geleend mogen worden tijdens de shoot. Ook neem ik een mand met kleedjes en newbornkleding mee die gebruikt kunnen worden tijdens de shoot.

Enkele dagen voor de shoot stuur ik nog een berichtje ter herinnering. Hierin staat de locatie waar we afspreken beschreven, en vraag ik of ik nog kan helpen bij de kledingkeuzes.

Over de shoot

Tijdens een newbornshoot kom ik bij jullie thuis en maken we er een gezellig en relaxt moment van.

Ik maak van te voren geen plan met wat we allemaal gaan doen en welke poses jullie aan moeten nemen, we gaan gewoon plezier maken.

Tijdens de shoot is er voldoende ruimte voor voeding, verkleden & verschonen. Ik pas me aan jullie ritme aan en neem de tijd zodat jullie je helemaal op jullie gemak voelen.

Tijdens de shoot wordt er veel geknuffeld, kusjes gegeven en handjes vastgehouden. Jullie houden je kleintje stevig tegen je aan, en ik neem een moment om de kleine alleen op de foto te zetten. Ook is er ruimte om met broers/zussen op de foto te gaan.

kaylsfotografie--10.jpg
kaylsfotografie--2.jpg

Na de shoot

Zodra ik thuis ben ga ik jullie foto's uitzoeken. Vervolgens bewerk ik alvast een aantal foto's, deze krijgen jullie binnen 48 uur toegestuurd.

Op deze manier hoop ik jullie te laten zien dat de shoot goed verlopen is en dat iedereen er leuk op staat. Dit neemt hopelijk ook jullie onzekerheden en twijfels weg.

In de 3 weken daarna ga ik aan de slag met de rest van de foto's. 

Uiterlijk 21 dagen na de shoot ontvangen jullie een galerij met foto's via PicTime.

Je leest het goed, jullie krijgen alle foto's, dit zullen er tussen de 30 en 50 zijn. 

Zo is er geen keuzestress!

Deze shoot is inclusief:

  • Goede begeleiding.

  • Een gezellig, spontaan en liefdevol moment.

  • Een uitgebreide cliënt gids met alle informatie over de shoot.

  • Gratis gebruik van een cliënt closet bestaande uit prachtige en goede kwaliteit kleding.

  • Alle goede beelden in hoge resolutie.

Investering: €269,-*

 

*Deze prijs is exclusief reiskosten van €0,25 per km.

Boek nu jouw newbornshoot!

Ik heb interesse in:
Betaalwijze
KaylsFotografie-9525.jpg

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page